0

Promosi Vaganza November! Lucky Draw!

Salam sejahtera semua… berhabuk dah blog ni.. lama sgt tak update.. ada tak sape2 nk keje jadi tukang update blog? hehe Ok bulan ni kami nak buat promosi best sikit. Ada LUCKY DRAW! Yes Lucky Draw.. tgk poster kat bawah… Continue Reading

7

Tempahan Baju Rewang – Fauzi & Nik Asma’

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aildiladha kepada semua umat islam. Semoga hari raya kali ini membawa pengertian yang cukup bermakna buat kita. Ok..kali ni saya nk update mengenai baju rewang. Dah lama sebenarnya… Continue Reading

7

Sufi Printing Services di Akhbar Kosmo 5 Oktober 2011

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Ini hari muka ada senyumm..hehe Ok..seperti tajuk diatas, cerita mengenai perniagaan yang sedang kami jalankan keluar di ruangan Refleks di akhbar Kosmo bertarikh 5 oktober 2011. Ia bertajuk Suami isteri ligat berniaga. Wahh.. ligattt sangat..hehe… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...