0

Tempahan T-Shirt Kelas 5SC1

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Ok saya mulakan operasi membersihkan sawang2 yang banyak kat blog ni. Dah sebulan lebih tak update. Sangat sibuk menyiapkan semua tempahan. hehe Ok untuk update kali ini, tempahan ini ditempah oleh pelajar-pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan… Continue Reading

1

Tempahan Baju Badminton Zero Limit

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ok ini adalah post pertama saya di blog ini pada tahun 2012. Sebelum tu masih belum terlambat untuk saya mengucapkan Selamat Tahun Baru 2012! Semoga apa yang diazamkan pada tahun lepas tercapai… Baiklah..tempahan baju ini ditempah… Continue Reading

0

KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP)

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Wahh lama dah saya tak update blog. Sangat2 sibuk sejak kebelakangan ini. Banyak tempahan yang perlu disiapkan. Oklah..kali saya nak bercerita mengenai pameran KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP) yang telah berlangsung minggu lepas… Continue Reading

1

Tempahan Baju Atrs, Culture & Heritage Kolej Rahim Kajai UKM

Assalamualaikum semua..mcm biasalah..lama sangat saya tak update blog..sangat2 sibuk menyiapkan tempahan. Harini ada masa sikit sebelum start printing..so entry kali di direct je la ek..hehe.. Tempahan tshirt ini datangnya dari pelajar UKM. Jom tgk gambarnya.. 🙂   Lagi gambar disini… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...