0

KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP)

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Wahh lama dah saya tak update blog. Sangat2 sibuk sejak kebelakangan ini. Banyak tempahan yang perlu disiapkan. Oklah..kali saya nak bercerita mengenai pameran KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP) yang telah berlangsung minggu lepas… Continue Reading

9

Kini anda juga boleh memulakan perniagaan printing di rumah!

Assalamualaikum semua..aduhh..lama betul saya tak update blog. Memang sibuk sejak kebelakangan ni..maklumlah..buat printing pun 2 org je..hehe..tp alhamdulilah semua tempahan dapat disiapkan dlm masa yang dijanjikan.. 🙂 Ok kali ni saya xnk cerita mengenai job yang dah saya siapkan. Hari… Continue Reading

3

Tempahan Apron Trizaq Chocolate

Salam sejahtera dan salam Maal Hijrah kepada semua pembaca blog Sufi Printing Services :). Kali ni saya nk update mengenai tempahan cetakkan apron yang ditempah oleh kakak saya sendiri. Dia ada buat kelas coklat, jadi dia nk bg free gift… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...