0

KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP)

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Wahh lama dah saya tak update blog. Sangat2 sibuk sejak kebelakangan ini. Banyak tempahan yang perlu disiapkan. Oklah..kali saya nak bercerita mengenai pameran KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP) yang telah berlangsung minggu lepas… Continue Reading

9

Kini anda juga boleh memulakan perniagaan printing di rumah!

Assalamualaikum semua..aduhh..lama betul saya tak update blog. Memang sibuk sejak kebelakangan ni..maklumlah..buat printing pun 2 org je..hehe..tp alhamdulilah semua tempahan dapat disiapkan dlm masa yang dijanjikan.. 🙂 Ok kali ni saya xnk cerita mengenai job yang dah saya siapkan. Hari… Continue Reading

7

Malaysia Tanah Tumpahnya Darahku

Salam sejahtera semua. Dah berapa hari saya tak update blog ni. Sangat2 sibuk ulang alik dari Shah Alam ke KL atas urusan tshirt2..Insyaallah bulan depan pindah Ampang balik.. 🙂 So dalam kerancakkan saingan Piala AFF Suzuki, saya sempat design baju… Continue Reading

9

Kelantan Juara Piala Malaysia 2010!

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Mula sekali saya ingin mengucapkan tahniah kepada pasukan Kelantan dan juga penyokong2 Kelantan yang berjaya menjuarai Piala Malaysia 2010. Pasukan anda memang layak untuk menang pada tahun ini dan sekaligus membalas dendam kekalahan pada esidi… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...