0

Tempahan Tshirt RedBull Malaysian Motocross

Assalamualaikum dan salam cetak baju kepada semua. Ok sebelum tido saya nk update 1 job yang juga dah lama siap..hehe.. tempahan tshirt untuk RedBull Malaysian Motocross.. Seperti biasa jom kita jalan gambar dulu… layanzzz Amacam? Cun tak? Hanya menggunakan 2… Continue Reading

10

Tempahan Jersi Geomas

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Dah masuk bulan Februari dah. Sekejap je masa berlalu. Ok.. untuk update kali ini, saya nk update tentang tempahan jersi. Tempahan jersi Geomas. Siap dengan nama dan nombor.  Jom kita lihat gambar semasa procek cetakkan… Continue Reading

1

Tempahan Jersi Bola Sepak

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca semua. Kali ni saya nk update job2 yang saya dah buat. Macam biasa la..dah tengah malam baru boleh update blog..hehe Ok..tempahan jersi datangnya dari kelab peminat Manchester United Malaysia cawangan Melaka. Baju ni juga… Continue Reading

11

Tempahan Baju Justin Drew Bieber

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Malam ni ada waktu free sikit. So boleh la saya update job yang saya buat. Tempahan kali ini adalah tempahan untuk peminat-peminat Justin Bieber saya fikir. Designnya simple dan menarik. Nak buatnya tak la susah… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...