0

KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP)

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Wahh lama dah saya tak update blog. Sangat2 sibuk sejak kebelakangan ini. Banyak tempahan yang perlu disiapkan. Oklah..kali saya nak bercerita mengenai pameran KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP) yang telah berlangsung minggu lepas… Continue Reading

9

Kini anda juga boleh memulakan perniagaan printing di rumah!

Assalamualaikum semua..aduhh..lama betul saya tak update blog. Memang sibuk sejak kebelakangan ni..maklumlah..buat printing pun 2 org je..hehe..tp alhamdulilah semua tempahan dapat disiapkan dlm masa yang dijanjikan.. 🙂 Ok kali ni saya xnk cerita mengenai job yang dah saya siapkan. Hari… Continue Reading

0

T-Shirt My Mom Recipe

Salam cetak t-shirt dan salam sejahtera kepada semua pembaca2 blog kami. Sekarang jam menunjukkan pukul 2:23 pagi semasa kami menulis update ni. Baru je siap t-shirt ni terus update kat blog. 😀 Ok t-shirt ini ditempah oleh seorang pemilik restauran… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...