0

KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP)

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Wahh lama dah saya tak update blog. Sangat2 sibuk sejak kebelakangan ini. Banyak tempahan yang perlu disiapkan. Oklah..kali saya nak bercerita mengenai pameran KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP) yang telah berlangsung minggu lepas… Continue Reading

9

Kini anda juga boleh memulakan perniagaan printing di rumah!

Assalamualaikum semua..aduhh..lama betul saya tak update blog. Memang sibuk sejak kebelakangan ni..maklumlah..buat printing pun 2 org je..hehe..tp alhamdulilah semua tempahan dapat disiapkan dlm masa yang dijanjikan.. 🙂 Ok kali ni saya xnk cerita mengenai job yang dah saya siapkan. Hari… Continue Reading

7

Tempahan Tshirt Cengkih Fotografik

Salam sejahtera semua dan selamat pagi :D.. dah dekat2 subuh baru ada masa nk update blog..baru abis kerja2 mencetak tshirt. Okeh..kali ni sy nk update job yang bulan lepas punya. Job datang dari seorang penuntut Maktab Perguruan Teknik Kuala Lumpur.… Continue Reading

1

Tempahan Tshirt Fever Pictures

Salam awal muharam kepada semua pembaca2 blog Sufi Printing Services :). Dikesempatan ini, kami dari pihak mengurusan Sufi Printing Services ingin mengucapkan Selamat Menyambut Maal Hijrah 1432. Semoga tahun baru ini, anda semua dimurahkan rezeki dan semoga sukses dalam apa… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...