1

Tempahan Baju Badminton Zero Limit

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ok ini adalah post pertama saya di blog ini pada tahun 2012. Sebelum tu masih belum terlambat untuk saya mengucapkan Selamat Tahun Baru 2012! Semoga apa yang diazamkan pada tahun lepas tercapai… Baiklah..tempahan baju ini ditempah… Continue Reading

1

Tempahan Jersi Bola Sepak

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca semua. Kali ni saya nk update job2 yang saya dah buat. Macam biasa la..dah tengah malam baru boleh update blog..hehe Ok..tempahan jersi datangnya dari kelab peminat Manchester United Malaysia cawangan Melaka. Baju ni juga… Continue Reading

0

KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP)

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Wahh lama dah saya tak update blog. Sangat2 sibuk sejak kebelakangan ini. Banyak tempahan yang perlu disiapkan. Oklah..kali saya nak bercerita mengenai pameran KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP) yang telah berlangsung minggu lepas… Continue Reading

9

Kini anda juga boleh memulakan perniagaan printing di rumah!

Assalamualaikum semua..aduhh..lama betul saya tak update blog. Memang sibuk sejak kebelakangan ni..maklumlah..buat printing pun 2 org je..hehe..tp alhamdulilah semua tempahan dapat disiapkan dlm masa yang dijanjikan.. 🙂 Ok kali ni saya xnk cerita mengenai job yang dah saya siapkan. Hari… Continue Reading

3

Tempahan Tshirt Badminton Setia Alam

Assalamualaikum semua..haa jangan terkejut..saya baru je tukar layout blog ni..nampak lebih kemas skit..hehe..hope anda semua suka :D. Ini adalah post pertama sejak layout blog ni ditukar.. Berbalik kepada tajuk post ini, baju ni sebenarnya ditempah sebanyak 2 kali. Jadi saya… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...