0

Promosi Vaganza November! Lucky Draw!

Salam sejahtera semua… berhabuk dah blog ni.. lama sgt tak update.. ada tak sape2 nk keje jadi tukang update blog? hehe Ok bulan ni kami nak buat promosi best sikit. Ada LUCKY DRAW! Yes Lucky Draw.. tgk poster kat bawah… Continue Reading

0

Tempahan T-shirt Satria Muda

Assalamualaikum semua. Alhamdulillah harini dah masuk hari ke-8 kita berpuasa. Syukur… ok update kali ini adalah untuk job Satria Muda. Sebanyak 2000 helai tempahan diterima. Alhamdulillah kami dpt selesaikan dlm masa yang diberikan.. Seperti biasa jom kita layan gambar semasa… Continue Reading

2

Tempahan Baju Hari Keluarga Hospital Ampang 2012

Assalamualaikum semua.. seperti tajuk diatas, kali ni saya nak update mengenai tempahan baju dari staff Hospital Ampang untuk hari keluarga mereka. Baju Oren Sport bewarna lime green dicetak dengan 3 warna iaitu kuning, putih dan hitam. Jom kita layan gambar… Continue Reading

1

Tempahan Baju Badminton Zero Limit

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ok ini adalah post pertama saya di blog ini pada tahun 2012. Sebelum tu masih belum terlambat untuk saya mengucapkan Selamat Tahun Baru 2012! Semoga apa yang diazamkan pada tahun lepas tercapai… Baiklah..tempahan baju ini ditempah… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...