0

KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP)

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Wahh lama dah saya tak update blog. Sangat2 sibuk sejak kebelakangan ini. Banyak tempahan yang perlu disiapkan. Oklah..kali saya nak bercerita mengenai pameran KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP) yang telah berlangsung minggu lepas… Continue Reading

9

Kini anda juga boleh memulakan perniagaan printing di rumah!

Assalamualaikum semua..aduhh..lama betul saya tak update blog. Memang sibuk sejak kebelakangan ni..maklumlah..buat printing pun 2 org je..hehe..tp alhamdulilah semua tempahan dapat disiapkan dlm masa yang dijanjikan.. 🙂 Ok kali ni saya xnk cerita mengenai job yang dah saya siapkan. Hari… Continue Reading

4

Tempahan Windbreaker (Embroidery) – PSSCMPSAS

Salam sejahtera semua. Wah..akhirnya saya dapat online. Dah 3 hari tak dapat online disebabkan tiada bekalan elektrik di blok rumah saya disebabkan oleh sub station yang rosak dan perlu diganti kabelnya. aduhh..banyak email2 tempahan yang tak dpt saya balas…huhu Ok..kali… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...