0

KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP)

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Wahh lama dah saya tak update blog. Sangat2 sibuk sejak kebelakangan ini. Banyak tempahan yang perlu disiapkan. Oklah..kali saya nak bercerita mengenai pameran KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP) yang telah berlangsung minggu lepas… Continue Reading

9

Kini anda juga boleh memulakan perniagaan printing di rumah!

Assalamualaikum semua..aduhh..lama betul saya tak update blog. Memang sibuk sejak kebelakangan ni..maklumlah..buat printing pun 2 org je..hehe..tp alhamdulilah semua tempahan dapat disiapkan dlm masa yang dijanjikan.. 🙂 Ok kali ni saya xnk cerita mengenai job yang dah saya siapkan. Hari… Continue Reading

7

Tempahan Baju Universiti Glamorgan

Salam sejahtera kepada semua pembaca2 blog Sufi Printing Services. Tak lupa juga kami ingin mengucapkan selamat tahun baru cina (Gong Xi Fa Cai) kepada semua kaum2 cina. Tahun ni tahun arnab kan? semoga tahun ini semua dpt ‘ong’ yang lebih..… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...