0

Family Day Tshirt

Assalammualaikum. Alhamdullilah dah penghujung bulan November 2016. Cuti sekolah pun dah bermula. Sakan laa anak-anak happy dapat berehat sebentar dari mengadap buku. Faham… faham… kami pun pernah hadapi zaman persekolah dulu. hehe Nama pun dah cuti sekolah kan, sure ramai… Continue Reading

0

Print tshirt tadika

Assalammualaikum semua. Hamboi kejap jer dah hujung tahun. Musim sejuk sekarang ni., hari-hari pun hujan kat tempat kami. Untung kat Malaysia turun hujan jer, kalau turun salji alamat semua orang kena pakai baju tebal memanjang. hihi. Hari ni saya nak… Continue Reading

0

Tempahan cetak baju dari pelajar Sarawak

Bismillahirahmanirahim. Alhamdullilah julung kali entah ke berapa cikgu Suhaili repeat order tempahan tshirt kelas untuk pelajar-pelajar disana. Terima kasih mempercayai perkhidmatan cetakan baju kami, dan tahniah juga kepada cikgu suhaili kerana sentiasa ingin menggembirakan anak-anak didik disana. Hanya Allah sahaja dapat… Continue Reading

0

Tempahan Tshirt Vape Station

Bismillahirahmanirahim. Permintaan demi permintaan cetakan baju dari pelbagai jenis bidang perniagaan. Tak kiralah business kecil-kecilan atau besar-besaran. Pakat dari bos sampai staff pakai baju sama baru semangat sekit nak berjuang cari rezeki yang halal. Ewahhh ayatt. Jangan tak tahu pemakaian pakaian… Continue Reading

0

Promosi Vaganza November! Lucky Draw!

Salam sejahtera semua… berhabuk dah blog ni.. lama sgt tak update.. ada tak sape2 nk keje jadi tukang update blog? hehe Ok bulan ni kami nak buat promosi best sikit. Ada LUCKY DRAW! Yes Lucky Draw.. tgk poster kat bawah… Continue Reading

2

Baju Muslimah Odeen

Assalamualaikum dan salam sejahtera semual. Alhamdulillah sekarang kami sedang giat menambah pelbagai jenis baju kosong dari pembekal yang lain untuk anda mempunyi lebih banyak pilihan. Terbaru kami juga ada menjual baju muslimah odeen. Jenama Odeen ni sebenarnya dah beberapa tahun… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...