0

Promosi Vaganza November! Lucky Draw!

Salam sejahtera semua… berhabuk dah blog ni.. lama sgt tak update.. ada tak sape2 nk keje jadi tukang update blog? hehe Ok bulan ni kami nak buat promosi best sikit. Ada LUCKY DRAW! Yes Lucky Draw.. tgk poster kat bawah… Continue Reading

7

Tempahan Baju Rewang – Fauzi & Nik Asma’

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aildiladha kepada semua umat islam. Semoga hari raya kali ini membawa pengertian yang cukup bermakna buat kita. Ok..kali ni saya nk update mengenai baju rewang. Dah lama sebenarnya… Continue Reading

0

KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP)

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Wahh lama dah saya tak update blog. Sangat2 sibuk sejak kebelakangan ini. Banyak tempahan yang perlu disiapkan. Oklah..kali saya nak bercerita mengenai pameran KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP) yang telah berlangsung minggu lepas… Continue Reading

9

Kini anda juga boleh memulakan perniagaan printing di rumah!

Assalamualaikum semua..aduhh..lama betul saya tak update blog. Memang sibuk sejak kebelakangan ni..maklumlah..buat printing pun 2 org je..hehe..tp alhamdulilah semua tempahan dapat disiapkan dlm masa yang dijanjikan.. 🙂 Ok kali ni saya xnk cerita mengenai job yang dah saya siapkan. Hari… Continue Reading

31

Promosi T-Shirt Couple – Karikatur

Salam sejahtera pembaca2 semua. Jam menunjukkan pukul 4.08 pagi..masih belum tidur..baru berhenti print tshirt. So ada masa skit saya nk update blog.. 🙂 Ok kali ni saya tak nak update job yang saya buat..saya nk update promosi yang saya buat.… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...