0

KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP)

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Wahh lama dah saya tak update blog. Sangat2 sibuk sejak kebelakangan ini. Banyak tempahan yang perlu disiapkan. Oklah..kali saya nak bercerita mengenai pameran KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP) yang telah berlangsung minggu lepas… Continue Reading

9

Kini anda juga boleh memulakan perniagaan printing di rumah!

Assalamualaikum semua..aduhh..lama betul saya tak update blog. Memang sibuk sejak kebelakangan ni..maklumlah..buat printing pun 2 org je..hehe..tp alhamdulilah semua tempahan dapat disiapkan dlm masa yang dijanjikan.. 🙂 Ok kali ni saya xnk cerita mengenai job yang dah saya siapkan. Hari… Continue Reading

2

Apron Lola Chocz

Salam sejahtera rakan2 semua. Rajin betul saya update blog pagi2. hehe..sambil2 tunggu game bola jap lagi, saya sempat siapkan sample apron yang ditempah oleh isteri saya sendiri untuk kelas membuat coklat dia. Kepada yang berminat untuk belajar mcm mana nk… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...