0

Tempahan Tshirt Malaysia Japan HIgher Education Program

Tempahan Tshirt Malaysia Japan Higher Education Program Material : Roundneck cotton Brand : Oren Sport Teknik : Silkscreen Tempahan baju untuk program Robocon. Berminat untuk membuat tempahan baju kelas, kolej dan lain2? Hubungi kami disini. Atau boleh terus call/sms/whatsapp 012-2961085.… Continue Reading

3

Tempahan Tshirt Kolej Tun Ali Uitm Melaka

Assalamualaikum..  alhamdulillah sekejap je rasanya kita berpuasa.. tau2 dah masuk hari ke 20 dah.. lagi 10 hari kita akan beraya.. bagi kami di Sufi Printing Services, kerja harian berjalan seperti biasa.. sibuk menyiapkan tempahan cetak baju supaya ia siap dalam… Continue Reading

0

Tempahan Tshirt RedBull Malaysian Motocross

Assalamualaikum dan salam cetak baju kepada semua. Ok sebelum tido saya nk update 1 job yang juga dah lama siap..hehe.. tempahan tshirt untuk RedBull Malaysian Motocross.. Seperti biasa jom kita jalan gambar dulu… layanzzz Amacam? Cun tak? Hanya menggunakan 2… Continue Reading

0

Tempahan Jersey Pengasus Pipeline

Assalamualaikum semua..  sementara nak tunggu waktu berbuka ni, sy ada masa free skit.. so update sikit la blog yg dah bersawang ni.. hehe Ok job ni adalah dari team Pengasus. Jersey pasukan futsal rasanya. Cetakkan nombor depan dan belakang. Jom… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...