0

Tempahan Tshirt RedBull Malaysian Motocross

Assalamualaikum dan salam cetak baju kepada semua. Ok sebelum tido saya nk update 1 job yang juga dah lama siap..hehe.. tempahan tshirt untuk RedBull Malaysian Motocross.. Seperti biasa jom kita jalan gambar dulu… layanzzz Amacam? Cun tak? Hanya menggunakan 2… Continue Reading

0

KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP)

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Wahh lama dah saya tak update blog. Sangat2 sibuk sejak kebelakangan ini. Banyak tempahan yang perlu disiapkan. Oklah..kali saya nak bercerita mengenai pameran KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP) yang telah berlangsung minggu lepas… Continue Reading

9

Kini anda juga boleh memulakan perniagaan printing di rumah!

Assalamualaikum semua..aduhh..lama betul saya tak update blog. Memang sibuk sejak kebelakangan ni..maklumlah..buat printing pun 2 org je..hehe..tp alhamdulilah semua tempahan dapat disiapkan dlm masa yang dijanjikan.. 🙂 Ok kali ni saya xnk cerita mengenai job yang dah saya siapkan. Hari… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...