0

Tempahan Tshirt Vape Station

Bismillahirahmanirahim. Permintaan demi permintaan cetakan baju dari pelbagai jenis bidang perniagaan. Tak kiralah business kecil-kecilan atau besar-besaran. Pakat dari bos sampai staff pakai baju sama baru semangat sekit nak berjuang cari rezeki yang halal. Ewahhh ayatt. Jangan tak tahu pemakaian pakaian… Continue Reading

0

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2015!

Assalamualaikum semua… Alhamdulillah besok hari terakhir kita berpuasa sebelum kita masuk ke bulan Syawal. Dikesempatan ini, kami dari warga kerja Sufi Printing Services ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin. Kami mohon ampun dan maaf jika selama… Continue Reading

3

Tempahan Tshirt Kolej Tun Ali Uitm Melaka

Assalamualaikum..  alhamdulillah sekejap je rasanya kita berpuasa.. tau2 dah masuk hari ke 20 dah.. lagi 10 hari kita akan beraya.. bagi kami di Sufi Printing Services, kerja harian berjalan seperti biasa.. sibuk menyiapkan tempahan cetak baju supaya ia siap dalam… Continue Reading

0

Tempahan Jersey Pengasus Pipeline

Assalamualaikum semua..  sementara nak tunggu waktu berbuka ni, sy ada masa free skit.. so update sikit la blog yg dah bersawang ni.. hehe Ok job ni adalah dari team Pengasus. Jersey pasukan futsal rasanya. Cetakkan nombor depan dan belakang. Jom… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...