1

Tempahan Jersi Bola Sepak

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca semua. Kali ni saya nk update job2 yang saya dah buat. Macam biasa la..dah tengah malam baru boleh update blog..hehe Ok..tempahan jersi datangnya dari kelab peminat Manchester United Malaysia cawangan Melaka. Baju ni juga… Continue Reading

0

KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP)

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Wahh lama dah saya tak update blog. Sangat2 sibuk sejak kebelakangan ini. Banyak tempahan yang perlu disiapkan. Oklah..kali saya nak bercerita mengenai pameran KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP) yang telah berlangsung minggu lepas… Continue Reading

9

Kini anda juga boleh memulakan perniagaan printing di rumah!

Assalamualaikum semua..aduhh..lama betul saya tak update blog. Memang sibuk sejak kebelakangan ni..maklumlah..buat printing pun 2 org je..hehe..tp alhamdulilah semua tempahan dapat disiapkan dlm masa yang dijanjikan.. 🙂 Ok kali ni saya xnk cerita mengenai job yang dah saya siapkan. Hari… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...