0

Print tshirt tadika

Assalammualaikum semua. Hamboi kejap jer dah hujung tahun. Musim sejuk sekarang ni., hari-hari pun hujan kat tempat kami. Untung kat Malaysia turun hujan jer, kalau turun salji alamat semua orang kena pakai baju tebal memanjang. hihi. Hari ni saya nak… Continue Reading

0

Tempahan cetak baju dari pelajar Sarawak

Bismillahirahmanirahim. Alhamdullilah julung kali entah ke berapa cikgu Suhaili repeat order tempahan tshirt kelas untukĀ pelajar-pelajar disana. Terima kasih mempercayai perkhidmatan cetakan baju kami, dan tahniah juga kepada cikgu suhaili kerana sentiasa ingin menggembirakan anak-anak didik disana. Hanya Allah sahaja dapat… Continue Reading

0

Promosi Vaganza November! Lucky Draw!

Salam sejahtera semua… berhabuk dah blog ni.. lama sgt tak update.. ada tak sape2 nk keje jadi tukang update blog? hehe Ok bulan ni kami nak buat promosi best sikit. Ada LUCKY DRAW! Yes Lucky Draw.. tgk poster kat bawah… Continue Reading

0

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2015!

Assalamualaikum semua… Alhamdulillah besok hari terakhir kita berpuasa sebelum kita masuk ke bulan Syawal. Dikesempatan ini, kami dari warga kerja Sufi Printing Services ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin. Kami mohon ampun dan maaf jika selama… Continue Reading

0

Tempahan Baju Canselor Kekal Cemerlang Universiti Putra Malaysia

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Ok harini saya nak update job yang dah lama saya buat. Cuma tak update kat sini je. Tempahan datang dari pelajar Universiti Putra Malaysia. Tempah untuk baju Canselor Kekal Cemerlang. Jom kita tgk hasil cetakkanya.… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...