2

Baju Muslimah Odeen

logo odeen

Assalamualaikum dan salam sejahtera semual. Alhamdulillah sekarang kami sedang giat menambah pelbagai jenis baju kosong dari pembekal yang lain untuk anda mempunyi lebih banyak pilihan.

Terbaru kami juga ada menjual baju muslimah odeen. Jenama Odeen ni sebenarnya dah beberapa tahun berada dipasaran. Mereka lebih fokus kepada design baju muslimah dengan design2 yang menarik.

baju muslimah odeen baju muslimah odeen baju muslimah odeen baju muslimah odeen baju muslimah odeen

Cetakkan diatas baju hanya illustrasi sahaja.

baju muslimah odeen baju muslimah odeen

baju muslimah odeen baju muslimah odeen baju muslimah odeen

Fabrik yang digunakan untuk baju muslimah odeen ini adalah dari sumber campuran kapas dan polyester.

Antara keistimewaan fabrik adalah :

  • Warna fabrik tidak luntur jika dibasuh
  • Warna fabrik yang terang
  • Fabrik tidak mengecut bila dibasuh
  • Fabrik kurang berkedut
  • Sangat selesa dipakai
  • Lebih tahan lama

Baju muslimah ni tak ketat dan sendat tau.. sebab nampak dlm gambar mcm ketat dan sendat kan.. tapi tak… bagi mereka yang suka pakai yang besar2 tu boleh amik size besar sikit. Kat bawah ni adalah size chart dia untuk rujukan anda.

sizechart baju muslimah odeen

Baju muslimah odeen ini sudah boleh ditempah mulai harini. Boleh dipakai kosong atau nk tambah cetakkan pun boleh. 🙂

Berminat nak tempah baju muslimah odeen?

Untuk pertanyaan dan tempahan baju, boleh hubungi kami disini -> HUBUNGI KAMI atau terus call pejabat kami ditalian 03-4280 0833 atau whatsapp 012-296 1085. Waktu pejabat adalah dari jam 10 pagi sampai 7 malam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Firdaus

2 Comments

  1. slm boleh bg list baju muslimah dam PLT04100
    jenis kain dan brapa minima kuantiti oder. dan juga rm berapa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge