0

Family Day Tshirt

family-day-1

Assalammualaikum. Alhamdullilah dah penghujung bulan November 2016. Cuti sekolah pun dah bermula. Sakan laa anak-anak happy dapat berehat sebentar dari mengadap buku. Faham… faham… kami pun pernah hadapi zaman persekolah dulu. hehe Nama pun dah cuti sekolah kan, sure ramai… Continue Reading

0

Print tshirt tadika

hakim-3

Assalammualaikum semua. Hamboi kejap jer dah hujung tahun. Musim sejuk sekarang ni., hari-hari pun hujan kat tempat kami. Untung kat Malaysia turun hujan jer, kalau turun salji alamat semua orang kena pakai baju tebal memanjang. hihi. Hari ni saya nak… Continue Reading

0

Tempahan cetak baju dari pelajar Sarawak

sarawak-2

Bismillahirahmanirahim. Alhamdullilah julung kali entah ke berapa cikgu Suhaili repeat order tempahan tshirt kelas untuk pelajar-pelajar disana. Terima kasih mempercayai perkhidmatan cetakan baju kami, dan tahniah juga kepada cikgu suhaili kerana sentiasa ingin menggembirakan anak-anak didik disana. Hanya Allah sahaja dapat… Continue Reading

0

Tempahan Tshirt Vape Station

baju-1

Bismillahirahmanirahim. Permintaan demi permintaan cetakan baju dari pelbagai jenis bidang perniagaan. Tak kiralah business kecil-kecilan atau besar-besaran. Pakat dari bos sampai staff pakai baju sama baru semangat sekit nak berjuang cari rezeki yang halal. Ewahhh ayatt. Jangan tak tahu pemakaian pakaian… Continue Reading

0

Tempahan Hoodie Gildan

gildan hoodie 1

Salam cetak baju kepada semua. Tempahan Hoodie Gildan untuk tahun ni boleh tahan banyak yang kami terima. Untuk hoodie ni yang paling sesuai adalah sulam jika logo bersaiz kecil. Tapi kalau nk print besar dibelakang tu kene print silkscreen lah..… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...