0

Promosi Vaganza November! Lucky Draw!

Lucky-Draw

Salam sejahtera semua… berhabuk dah blog ni.. lama sgt tak update.. ada tak sape2 nk keje jadi tukang update blog? hehe Ok bulan ni kami nak buat promosi best sikit. Ada LUCKY DRAW! Yes Lucky Draw.. tgk poster kat bawah… Continue Reading

2

Baju Muslimah Odeen

baju muslimah odeen

Assalamualaikum dan salam sejahtera semual. Alhamdulillah sekarang kami sedang giat menambah pelbagai jenis baju kosong dari pembekal yang lain untuk anda mempunyi lebih banyak pilihan. Terbaru kami juga ada menjual baju muslimah odeen. Jenama Odeen ni sebenarnya dah beberapa tahun… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...